Om Oss

Vårt jobb


Varje dag utsätts  1000-tals barn för misshandel utan någon reagerar. Har du någonsin sett ett barn helt sönderslagen eller sett ett litet barn misshandlas? Få människor utsätter barn för detta. Men om de utsätts som små barn så brukar dessa barn tänka att det är normalt tills de blir äldre.  Men vid den tiden är deras liv förstört när det kunde ha stoppats. Många vet om, eller har någon gång sett barn utsättas för diverse, men inte vill störa eller vågar inte ringa polisen eftersom de anser att det är inte deras sak att agera.


Vi i T.A.C.A. vill göra skillnad och finnas där för våra unga och på rätt sätt. Därför ser vi till att alla templars ges möjlighet samt är skyldiga skyldiga att gå på föreläsningar/kurser samt på annat sätt ta kunskap för att bättra kunna genomföra vårt uppdrag.


Eftersom detta är något som brinner i oss alla, tar vi vårt uppdrag på största allvar. Vårt primära syfte framför alla andra är: Skydda alla barn från övergrepp!


Vi jobbar även med barn och familjer som på andra sätt lever i någon form av social utsatthet.


Vi är strikt mot våld, men skulle någon attackera ett barn eller en av de utsatta då agerar vi.

Templars Against Child Abuse


Ordernsällskap i 13 länder men finns representerade i 20 länder
Vårt mål och mission i Templars Against Child Abusel (T.A.C.A.) är att vi vill skapa en säkrare miljö för utsatta barn. Man kan säga att vi är en är en armé av Bikers som gör allt i vår makt för att se till att barn inte lever i rädsla för utsatthet eller i annan form av social utsatthet. Vi samarbetar med lokala myndigheter som redan finns på plats för att skydda barn.


Vi vill att alla utsatta barn att känna igen vår uniform, och att om de behöver hjälp, kommer vi att hjälpa. Det är hjärtevärmande att se barn som leker och ler, och att veta att de är skyddade av T.A.C.A.

 

                            Vad vi gör                                    

 

1. Vi åker hoj med patchar för att visa allmänheten och barn att vi finns och vi är här för att hjälpa.

 

2. Vi har informationsprogram  om barn, ungdoms utsatthet/våld för både skolor och föräldrar.

 

3. Vi gör arrangerade körningar, där alla förare är välkomna. De betalar litet donations belopp.

 

4. Vi hjälper barn att interagera  med polis och sociala tjänster, inklusive eskortera till myndigheter vid behov.

 

5. Vi ser till att förövare aldrig kommer nära barn.

 

 

 

 

 

Vill du veta mera om oss eller vill du/ni kanske att besöker din skola, arbetsplats eller hem?