Kontakt

Behov av stöd?

Många utsätts för mobbning och hot eller kanske för utfrysning eller taskiga, grova och kränkande kommentarer eller kanske ”bara” elaka blickar. Övergrepp på dig som person, någon av dina vänner som t.ex. ofrivilliga bilder, nakenbilder och våldtäkt. Situationer där smärta eller obehag väcks hos dig som s.k. “skojbråk” eller ren misshandel. Sätten att bli utsatt på är många och inget du eller någon annan ska behöva gå igenom eller tvingas acceptera.


Har du kanske blivit utsatt av kompisgäng eller i hemmet? Eller kanske utsatt någon för någon form av övergrepp så kan detta leda till dålig sömn med mardrömmar. Eller så tänker man mycket på obehaget och händelsen eller att man känner skam eller skuld över det som hänt. Det är mycket vanligt. Har du utsatts för något övergrepp kom då ihåg att det aldrig är ditt fel.


Våra medlemmar i T.A.C.A möter ofta ungdomar som är eller har varit utsatt på något vis och vi är vana att lyssna på dom. Vi vet att det är svårt att berätta men vi vet också att det lönar sig i längden. Självklart kan du vara anonym och vi dömer absolut ingen.


Vi har även möjligheter och kunskaper gm utbildningar och erfarenhet att kunna skicka dig vidare till annat stöd. För oss är samarbete med andra myndigheter som skola, Polis, sjukvård, socialtjänst mm en självklarhet och mycket viktigt.


Vi jobbar helt ideellt i T.A.C.A. varför det självklart inte kostar något att ringa oss eller be om hjälp.
Vi finns där för dig! Vi vill vara ett verkligt stöd för dig, tjej eller kille som blir utsatt eller utsätter andra för våld och övergrepp.


Du kan nå oss antingen via vårt webformulär på www.tacasweden.se eller på våra kontakt & jourtelefon.


Journummer: 072-7000365


Om vi inte svarar. Vi ringer tillbaka, eller lämna meddelande. Vi kollar telefonen varje dag.

Här i formuläret nedan kan alla kontakta oss i den svenska logen T.A.C.A. sweden

Vill du bli en av oss i T.A.C.A. Sweden?


Vi finns representerade i hela landet.


Skicka ett mejl så hör vi av oss inom kort.

 

Här kan du även skicka in en fråga till oss om ni undrar något eller vill tipsa oss om barn som far illa.

 

Vi kommer ta upp eventuella tips inom T.A.C.A. Sweden och återkomma till er om vi skall ta detta vidare.

 

T.A.C.A. Sweden samarbetar med Polis och Sociala myndigheter precis som vanlig medborgare kan och har inga slutna avtal med berörda statliga instanser

 

Alla som är i kontakt med oss behandlas med sekretess.

 

Kontakt Telefon: 072-7000365

 

Org,nr: 802510-3949